Kategorier
Arrangementer Nyheter Tips & triks

Lanserer litterær kalender for Grenland

Nå kan du enkelt få oversikt over hva som rører seg i litteratur-Grenland. Det er klart etter at Litteraturgarasjen har utviklet en samarbeidsportal for alle aktørene innen litteraturformidling i distriktet.

Litteraturgarasjen1

(SAMARBEID: Litteraturgarasjen står bak den nye Facebook-kalenderen «Litteratur i Grenland». Vi håper mange vil bruke den, sier Hanne Christensen(f.v.), Per Erik Andersen og Astrid Borchgrevink Lund)

Det har vært et behov for en samlet oversikt over litteraturarrangementer i Grenland. Med denne portalen vil publikum lettere finne frem til de mange gode tilbud som allerede finnes.

– En slik portal vil også være med på å utvikle samarbeidet mellom de forskjellige litteraturaktørene i Grenland. Vi konkurrerer ikke – vi utfyller hverandre, sier Per Erik Andersen i Litteraturgarasjen.

Tok utfordringen

– I forrige uke var det et fellesmøte med flere aktører innenfor litteratur og litteraturformidling i Grenland. Porsgrunn Bibliotek ved Margit Kiland og Astrid Aase Thorstensen kom med et veldig klokt innspill med å samle alle arrangementene i en slags felles portal. Vi tok denne utfordringen og har laget facebooksiden Litteratur i Grenland, som vi skal samarbeide om å utvikle videre.

litteratur i grenland logo

(BOKGLEDE: Litteratur i Grenlands nye logo)

Godt mottatt
– Litteratur er et langsomt fagfelt. Det å forfatte en tekst fordrer både tid og ro. Kultur- og litteraturformidling derimot er noe annet. For å nå frem til publikum med våre arrangementer blant mange andre gode tilbud, er det viktig å ta i bruk og benytte seg av de arenaer publikum allerede befinner seg. Det gjelder blant annet Facebook og Twitter. Vi i Litteraturgarasjen har benyttet sosiale medier med svært godt resultat ved markedsføring av våre prosjekter/arrangementer. Nettet er ypperlig egnet for formidling av slike arrangementer. Vi ser allerede at portalen ‘Litteratur i Grenland’ har blitt veldig godt mottatt. Å skrive derimot, gjør man best med penn og papir, sier Per Erik Andersen som kan være behjelpelig dersom noen av aktørene trenger hjelp til å komme i gang med å legge inn arrangementer på FB-sida.
Send gjerne en mail til litteraturgarasjen@live.no eller følg oss på http://www.facebook.com/litteraturgarasjen

Link til den nye kalenderen:

http://www.facebook.com/LitteraturIGrenland

Les også: Klare for litterært samarbeid

Tekst: Astrid Borchgrevink Lund

Ett svar på “Lanserer litterær kalender for Grenland”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..