Kategorier
Bjørg Vik-dagene 2016

Et kunstverk og en kulturaksje

leiken vik 3
BIDRAR MED KUNSTVERK: Kunstner Leiken Vik har fått trykket opp originalomslaget til Reisen til Venezia. En andel av inntektene går til Bjørg Vik-dagene i Porsgrunn. Foto: Per Erik Buchanan Andersen.

Kunstner Leiken Vik har trykket opp et eksklusivt opplag av originalomsalget til «Reisen til Venezia» som i disse dager spilles av Grenland Friteater for fulle hus i kulturhuset Ælvespeilet. Det vakre trykket kan du kjøpe som en kulturaksje hvor en stor andel går til Porsgrunns litteraturfestival, Bjørg Vik-dagene i slutten av september.

Det er første gang Bjørg Viks teaterstykke blir satt opp i Telemark. I forbindelse med høstens litteraturfestival i Porsgrunn starter Grenland Friteater en omfattende turné med forestillingen. Det var forfatterens datter, Leiken Vik som designet originalomslaget da stykket ble utgitt i 1992.

-Jeg syntes Litteraturgarasjens initiativ til etablering av Bjørg Vik-dagene er en fin måte å hedre et viktig forfatterskap på. At dette finner sted i Porsgrunn viser at det er mulig å skape nye arenaer for kunst når man har godt kvalifiserte ildsjeler som vil være med å gjøre en forskjell der de lever og virker», sier Leiken Vik.

Litteraturgarasjen er veldig takknemlige for tiltaket, og synes det er en flott gest at Leiken Vik på denne måten ønsker å løfte frem Bjørg Vik-dagene. Et slik generøst initiativ bidrar til en kultur- og litteraturfestival vi tror er bra og spennende for Porsgrunn.

Nyheten om kunstverket og kulturaksjen ble sluppet på premierefesten for Reisen til Venezia, og bestillingene har ikke latt vente på seg. Opplaget er nummerert og begrenset, og vi oppfordrer kulturinteresserte, bedrifter og offentlige institusjoner til å anskaffe et flott kunstverk og samtidig bidra til kulturlivet i Porsgrunn.

reisen til venezia 2

Trykket kan fås kjøpt ved henvendelse til redaksjonen@litteraturgarasjen.no eller på sms til 41 55 74 48.

Signert trykk, kr 1.000,-
Signert trykk med passepartout og ramme kr 1.500,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..