Kategorier
Skrivekurs

Skrivelyst! – kurs våren 2020

Kanskje har du en god idé. Kanskje har du en ferdig historie i hodet eller kanskje er du allerede i gang med et skriveprosjekt hvor du føler du står litt fast.

Litteraturgarasjens Astrid Borchgrevink-Lund og Per Erik Buchanan Andersen har holdt en rekke litterære skrivekurs i Grenland. Vi jobber tett på kursdeltagernes egne tanker og idéer, og flere av prosjektene vi har jobbet med på våre kurs har blitt til ferdige, utgitte bøker. Du må tørre for å fullføre, og ofte kan tilbakemeldinger fra andre være akkurat det puffet du trenger. Vi jobber best med små grupper, så det er begrenset antall plasser.

Kurs 1 – fra tanke til fortelling
Våren 2020 inviterer vi til to intensive skrivekurs i Porsgrunn. Hvert av kursene går over to kvelder, tre timer hver gang. I det første kurset «Fra tanke til fortelling», jobber vi mye med å konkretisere idéen for prosjektet ditt. Er det en roman, en novellesamling, en biografisk fortelling om deg selv eller familien din, dikt eller barnebok? Med dine grunntanker gir vi deg verktøy til å definere, planlegge og komme i gang med skriveprosjektet. «Fra tanke til fortelling» blir holdt 4. og 11. mars fra klokka 18 til 21. Første kveld på Porsgrunn bibliotek, og andre på kulturhuset Ælvespeilet.

Kurs 2- Få teksten til å skinne
I intensivkurs nummer to går vi dypere i virkemidler og språk. Hvilke hemmeligheter er det som gjør en tekst god og fengende. Kurset «Få teksten til å skinne» holdes 18. og 25. mars klokka 18-21. Første kveld på kulturhuset Ælvespeilet, og andre kurskveld på Porsgrunn bibliotek.

Pris og påmelding.
Pris pr. kurs er kr 690,-. Send epost til redaksjonen@litteraturgarasjen.no for påmelding, så sender vi deg mer informasjon. Hvis du er i gang med et prosjekt eller en skriveidé, må du gjerne sende oss utdrag på forhånd, slik at vi kan sette oss best mulig inn i hva akkurat du jobber med. Ingenting av tekster du arbeider med vil bli vist andre kursdeltakere hvis ikke du ønsker det. Alle mottatte tekster og idéer vil bli behandlet konfidensielt.

Velkommen til inspirerende og litterære kvelder i Porsgrunn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..