Kategorier
Bjørg Vik Dagene Porsgrunnspoeten

Vi vil ha dine dikt og tekster

Juryleder for Porsgrunnspoeten 2019, Ingrid Elisabeth Kåss i midten. Flankert av Astrid Borchgrevink-Lund og Per Erik Buchanan Andersen.

Liker du å skrive, send inn et av dine dikt. Kankje blir du kåret til Porsgrunnspoeten 2019.

-Alle kan delta, med alle slags temaer, men vi blir jo alltid glad for tekster som har en relasjon til Porsgrunn, sier juryleder Ingrid Elisabeth Kåss.

For tredje året på rad skal Porsgrunnpoeten kåres.
-Det er en uhøytidelig skrivekonkurranse for amatører, sier Astrid Borchgrevink-Lund fra Litteraturgarasjen. Vi oppfordrer spesielt ungdom til å delta. Det er mange dyktige skribenter der ute, med mye å melde. Send inn.

Lørdag 21. september er festdagen for Porsgrunn litteraturfestival Bjørg Vik-dagene i Porsgrunn. Fra klokka tolv til tre blir det gratisarrangement med mange forfattermøter i kulturhuset Ælvespeilet. Det blir utdeling av Bjørg Vik prisen 2019, og Porsgrunnspoeten skal kåres.

Porsgrunnspoeten høster heder og ære, fortsetter juryleder Kåss. Vinneren får anledning til å fremføre vinnerdiktet for publikum i Ælvespeilet, eller vi kan få en profesjonell oppleser til å lese det for deg. Målet med Porsgrunnspoeten er å stimulere til skrivelyst.

Ta sjansen og hiv deg med. Bidraget kan du sende inn på epost redaksjonen@litteraturgarasjen.no, i kommentarfelt her eller på facebook, eller på messenger til Litteraturgarasjen.

Vi kommer også til å legge ut fine skjemaer på biblioteket og Ælvespeilet hvor du kan skrive ditt mesterverk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..