Hovedartist: Erlend Ropstad – tilbake på Blåfredag i Ælvespeilet.
Albumet som ble sluppet 25. januar har overgått Ropstads tidligere svært kritikerroste utgivelser og mottakelsen fra fans har også vært overveldende. Flere konserter er allerede utsolgt og Erlend selv tar det hele med lett sørlandsk distanse. Ropstad skriver på dialekt til musikk i rocklandskapet som liker det høyt, direkte og dynamisk. Dette er hjerteskjærende realisme, mørkt, men også med oppløftende historier. Og som en anmelder sa: «han er likevel helt sin egen».

Support: Kristian Kaupang. Med sin vare og særegne vokal serverer Kristian kaupang melankolsk visepop av høy musikalsk klasse.

Surprise: Guttorm Guttormsen, Nina Gromstad, Jan Olav Renvåg
Musikk og tekster fra Porsgrunn og Bamble. En ørliten smakebit fra Storgata-konserten «Alle hører til et sted» som arrangeres av Grenland jazzforum i november 2019.
Billetter kjøper du her: