Kategorier
Musikk Nyheter

Watchout! Flohr i full fyr

Anders Flohr i fri dressur: foto Kai Hansen

Det lokale rockebandet Panzergeil tente gnisten hos publikum på Ælvespeilet den 21. februar. Det var rocka kveld på kulturhuset med Panzergeil, Bokassa og trøndergruppa Spidergawd som headliner. Likevel var det bamblegitaristen Anders Flohr som satte fyr på salen. Se opp, the dude is coming. Gutten har alle moves & poses fra Deep Purple frem til Turboneger. Og han spiller som en gud!

Panzergeil spiller happy rock med trøkk i tradisjonen til nettopp Turbunegro. Bandet er tøft og thight, men det var førstegangsopplevelsen av Flohr fra Bamble som ga bakoversveis til mørkkledde menn med mage og øl. Gi den mannen en gitar, this guy is on fire!

Alle foto: Kai Hansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..