Kategorier
Nyheter Uncategorized

Reine ord for penga

forfattere-2016
BLI STØTTEMEDLEM: Vil du fortsatt ha slike fine folk til Grenland og Telemark? Vær med og støtt Litteraturgarasjen. Bildene i kollasjen er tatt av fotograf Kai Hansen.

Bjørg Vik-dagene, Døden på Høyers, Blåfredager i Ælvespeilet, skrivekurs, forfattersamtaler «Mellom linjene», programledelse og over hundre redaksjonelle saker fra kultur-Telemark. 2016 ble et spennende og aktivt år for Litteraturgarasjen.

Vil du være med å støtte lidenskap for bøker, skrive- og leselyst så heng på. Vi trenger deg.

I 2016 engasjerte Litteraturgarasjen over 50 forfattere og artister. Det tror vi nesten er rekord for en litterær arrangør i Telemark.

De to litteraturfestivalene Bjørg Vik-dagene – Novelle- og poesifestival i Porsgrunn og krimfestivalen Døden på Høyers i Skien er hovedsatsingen sammen med Blåfredager i Ælvespeilet, et supert samarbeid med kulturhuset i Porsgrunn. I tillegg deler vi ut Bjørg Vik-prisen – Sparebanken Sør og Litteraturgarasjens forfatterstipend. Vi holder jevnlig litterære skrivekurs for alle aldersgrupper og driver med manusarbeid. I løpet av fjoråret var Litteraturgarasjen involvert i til sammen 38 arrangementer.

Spennende år
Litteraturgarasjen ble etablert i 2011, og feiret fem-års jubileum med sitt mest aktive år hittil. Noen av forfatterne Telemarkspublikummet fikk gleden av å møte var Frode Grytten, Eldrid Lunden, Merete Junker, Pedro Carmona Alvarez, Tom Egeland, Jørn Lier Horst, Ingvild H. Rishøi, Hans Herbjørnsrud, Tom Kristensen, Stian Johansen og Fredrik Brattberg.

Kultur koster – Bli støttemedlem
Alle vil ha det, men få vil betale. Viktigheten av kultur blir ofte nevnt i festtaler, men uten frivillighet og engasjement ville det vært mange færre kulturarrangementer. Litteraturgarasjen mottar ingen driftsstøtte, men samarbeider med mange. Vi jobber uavhengig, og følger «vær varsom-plakaten» i alle saker. Uavhengige vil vi fortsette å være. meningsbærende og på leit etter gode prosjekter.

Som støttemedlem hjelper du oss å løfte frem dyktige forfattere og artister. Vi kan ikke love deg andre fordeler enn gode kulturelle opplevelser i Grenland og Telemark. Vi jobber med spennende nye prosjekter, som vi håper du vil få gleden av. Hurra for skrive- og leselysten!

Ingen forpliktelse
Du forplikter deg ikke til noe, men din støtte på kr 250,- betyr mye for oss.
VIPPS til 41 55 74 48 eller betal støttebeløpet til kontonummer, 2801 34 93229.
Skriv gjerne navnet ditt, et lite dikt eller en  limerick så vi kan hilse og si takk når vi treffes 😉

Vi takker så mye for viktige bidrag.

Du finner oss på litteraturgarasjen.no, facebook, instgram og twitter.

Ett svar på “Reine ord for penga”

[…] Joda, 2017 ble fint det. To boklanseringer har vi hatt, Fredrik brattberg og Anne Lognviks flotte «Bunadsdronninga» og Ågot Noss. Takk til alle samarbeidspartnere. Det har vært givende og inspirerende for oss å jobbe med dere. Håper du som publikum hadde en fin opplevelse der vi møttes. Ukentlig har vi redaksjonelle saker, anmeldelser, omtaler og intervjuer på litteraturgarasjen.no, og vi har noen spreke ting på lager for det nye året. Det kommer vi tilbake til temmelig snart. Følg oss gjerne på facebook og insta, og vil du støtte Litteraturgarasjen kan du lese om det her. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..