Kategorier
Døden på Høyers Krim

Døden på Høyers ringer julen inn

heading-facebook

Vi tenner våre lykter når det mørkner…

Det er 17. november som gjelder. For tredje gang arrangeres Døden på Høyers, krimfestival i Skien.

Det rosa hotellet i Skien bærer med seg dødsfallet til en av norgeshistoriens mest kjente krimforfattere, Sven Elvestad, som skrev sine krimbøker under pseudonymet Stein Riverton. En kald eftermiddag, den 18. desember 1934 tok forfatteren inn på hotellet. Han forlot det aldri i live.

Les mer om Sven Elvestads historie her.

Litteraturgarasjen samarbeider med Thon Hotel Høyers om krimfestivalen i Skien, og den 17. november får hotellet kriminelt godt besøk.

IMG_2588

Jørn Lier Horst kommer til Skien for å snakke om sin nyeste krimroman, Når det mørkner. Horst har et sterkt forhold til Riverton, noe som gjenspeiles i hans barne- og ungdomsbøker. I den nyeste Wisting-romanen, får vi historien som formet Wiliam Wisting som etterforsker.

døden torsdag kristensen2

Tom Kristensen har i høst gitt i boken Pandora om et dramatisk bioterrorangrep i Vesten. I Pandora får vi igjen møte Stine Lind fra Profitøren.

julehefte

Rivertonklubben  gir for første gang ut eget julehefte, med nye krimnoveller fra vår mest kjente forfattere. Tom Egeland, Nils Nordberg og Kurt Aust leser skumle saker på Døden på Høyers.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I tillegg får du høre forfatter og Sven Elvestad-biograf, Bernt Rougthvedt fortelle historien om hvordan Stein Riverton døde på Høyers. alle forfatterne du møter på Thon Hotel Høyers denne kvelden er medlemmer av Rivertonklubben.

Kom hvis du tør!

Arrangementet starter kl. 19.00.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..