Kategorier
Nyheter Skrivekurs

Litteraturgarasjens skrivekurs i Bamble og Skien

SKRIVEKURS LOGO2

Skriving er gøy!

Litteraturgarasjens Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen har holdt litterære skrivekurs i Grenland i en årrekke.

Skriver du dikt, korttekster eller noveller, og ønsker konstruktive innspill? Vil du skrive din livshistorie eller om noen i familien? Bor det en forfatter i deg? Bruk våre litterære skrivekurs til å forstå oppbygging av tekst og historier bedre.

I høst arrangerer vi 2 skrivekurs i Grenland:

Bamble – Fire tirsdager fra 11. oktober

Vi er stolte av å kunne få arrangere skrivekurs i Bamble. På Bamble bibliotek starter vi tirsdag 11.oktober, fortsetter, 18. oktober, 25. oktober og 1. november. Kurset avsluttes med «Åpen mikrofon» 8. november med mulighet for å fremføre egne tekster.

Tidspunkt alle kvelder kl. 17.00-20.00.

Pris for 4 kurskvelder: kr 1.250,-

Påmelding til: redaksjonen@litteraturgarasjen.no, på facebook eller sms til 415 57 448.

Skrivekurset er et grunnkurs innen skjønnlitterær skriving. Hvordan få frem det du vil si? Hvordan få andre til å tro på og leve seg inn i teksten din. Kurset vil omfatte grunnteknikker og litterære virkemidler for oppbygging av tekster, plott, dramaturgi, og karakterbygging. Eksempler, triks og oppgaver til inspirasjon. Vi tar utgangspunkt i dine egne tekster. Det er hva du skriver som er viktig for deg. Å vise frem noe man har skrevet selv til andre kan virke litt skummelt, men vi lover,  det er da du lærer mer. Du kan gjerne sende oss tekster på forhånd.

Kurset passer for alle aldre

Kursholdere er Astrid & Per Erik

 

Lie Bydelshus i Skien – 4 tirsdager fra 15. november

Det er stas å starte opp med vårt femte skrivekurs i samarbeid med Lie bydelshus i Skien. Over 70 deltagere har gjennomført kurs på Lie.

 

Har du en historie du ønsker å formidle? Din, familiens eller fra egen fantasi. I dette skrivekurset lærer du hvordan du gjør en tekst spennende, hvordan du bygger opp historien ved hjelp av litterære virkemidler. Passer for alle som liker å skrive, og som vil forbedre egne tekster. Passer også som påbyggingskurs. Vi ønsker nye og tidligere kursdeltagere velkommen.

Vi gir deg skriveøvelser og praktiske skriveråd, inspirasjon og tips. Har du egne tekster du ønsker tilbakemeldinger og innspill på, sender du disse til oss på forhånd.

La høstens skrivekurs være en god start til å få formidlet historiene du bærer på.

Tidspunkt alle kvelder kl. 17.00-20.00.

Pris for 4 kurskvelder: kr 1.250,-

Påmelding til: redaksjonen@litteraturgarasjen.no, på facebook eller sms til 415 57 448.

Kursholdere er Astrid og Per Erik.

Det er begrenset med plasser på begge kursene, så meld deg på nå.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..