Kategorier
Bonnie & Clyde

Julebok på Wrights Gaard

FullSizeRender

Fredag 11. desember inviterer Litteraturgarasjen til Julebok på Wrights Gaard på Vestsiden i Porsgrunn. Styrk Fjærtoft Trondsen og Tonje Vahl Løwer har restaurert ærverdige Wrights Gaard tilbake til fordums storhet. I behagelige salonger serveres mat og drikke, mens Buchanan og Borchgrevink gir deg smakebiter fra høstens bok, Et måltid er mer enn mat – Spiselige røverhistorier fra Grenland.

Boken er et skråblikk med kjærlighet for særegne spisesteder i Grenland. Bonnie og Clyde møttes over en hawaii-burger på Heistadgrillen en gang på åttitallet. Clyde hadde sjarm og Bonnie en rød Ford Escort. Boken tar deg med til Sjøloftet, El Paso, Michel Seylmagerhus, Thors Matvogn, Saigon Palace og en rekke andre steder. Bonnie og Clyde er på rømmen og livnærer seg på robbing av nedlagte banker, novelle- og diktskriving. På sin blakke ferd skildrer de outsidernes Grenland. Og når det kniper med regninga prøver Clyde seg med egentrykte sedler, skriver Bonnie et dikt på duken med rød leppestift.

Dette blir siste helgen Wrights Gaard holder åpent før jul. Fra klokken åtte fredag får du fin atmosfære og gode historier. Velkommen til en uhøytidelig førjulskveld med fine folk og røvere.

Her får du forresten vår temmelig tøffe kinoreklame for boken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..