Vidar busk signerer 2 (2)

SIGNERING: Fans vil gjerne ha en hilsen fra hovedpersonen himself. Her fra et bokbad på Rockefeller, Oslo, tidligere i høst. (Foto: Jan-Kristian Schriwer)

Førstkommende lørdag er det klart for en bokprat på Wrightegaarden i Langesund. Det er Vidar Busk som står i sentrum og samtalen vil dreie om musikerens liv samtidig som publikum får litt musikk på kjøpet.

Det er Erik Holien som har skrevet boka «Balladen om Vidar Busk». Den kom ut i høst og det er Lars-Andrè Tokheim vil være «Bademester» for de to. Et av Vidar Busk sitt tidligste og lokale band «Stay Free», vil bidra med musikkinnslag. Deretter vil Wrightegaardens Venner dra i gang jam.

Dørene åpnes kl. 20.00 og bokbadet starter kl 21.00. Det er Bamble bibliotek og litteraturhus og Wrightegaardens Venner som står bak arrangementet.

holien

 

 

Forfatteren av boka om Vidar Busk: Erik Holien. (Foto: Jan-Kristian Schriwer)