Kategorier
Bjørg Vik Dagene

Mat og bøker i sentrum

ett-fedd-2---nett
Christian Boye Hansen fra «Ett Fedd» og Bente Bråthen fra Osebakken, lover mye god mat under festivalen. (Foto: Astrid Borchgrevink Lund)

Sulten på mat, drikke og litterært påfyll? Du får dekket alle behov på litteraturfestivalen. «Bjørg Vik-dagene» 2.-3. oktober har egen festivalcafé.

Både fredag og lørdag er bordene dekket på «Et Fedd», midt i Porsgrunn sentrum, nærmere bestemt Parkgården. Det er selve kjøkkenet som er restauranten. Kokk og innehaver av «Ett Fedd», Christian Boye Hansen, har gjort om kjøkkenet til Porsgrunns ærverdige Park-restaurant til et unikt, rustikt matkonsept. Gjestene sitter på småbord omkring på kjøkkenet mens Boye Hansen og hans servitører kokkelerer og serverer. Fra kl. 20 serveres et litterært måltid med mat og dikt opplesing.

Fredag 2. oktober er det Skienspoeten Stian Johansen som leser dikt fra sin nye novellesamling «Feltet». Lørdagens diktoppleser er Even Bolstad. Menyen for kveldene er kokkens overraskelse.

Siv og Bente disker opp
På Porsgrunn bibliotek blir det også mye godt å bite i både fredag og lørdag. Siv Svolsbu fra Rent Mel vil diske opp med mye godt både i form av bakverk og ferske grønnsaker fra Osebakken Andelsgård. Suppe og en brødblings blir det også i tillegg til god kaffe, the og saft. Biblioteket har skjenkebevilling. Så mens festivalen starter med noe godt på Kaffe- og Thespesialen, kan publikum vandre videre til Ælvespeilet for påfyll for både hjerte, hjerne og mage og deretter til biblioteket og «Ett Fedd».

rent mel i posen 032
MYE GODT: Siv Svolsbu fra Rent Mel Posen kommer på Porsgrunn bibliotek med favnen full av mye godt å spise.(Foto: Per Erik Andersen)

Ett Fedd har begrenset gjesteplass, for bordbestilling, ta direkte kontakt via mail: post@ettfedd.no eller mobil 901 47 456

Her er programmet for Bjørg Vik-dagene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..