Kategorier
Bjørg Vik Dagene Boklansering Bonnie & Clyde Litterært måltid

BOKLANSERING: Et måltid er mer enn mat – spiselige røverhistorier fra Grenland

IMG_0967 bredde
RØVERHISTORIER FRA GRENLAND: Et måltid er mer enn mat – er noe annet enn bare restaurantanmeldelser. Forfatterne Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen trykker den noe boka hos Kjersti Hole Haatveit i Reklamehuset Wera.

BOKLANSERING:

Et måltid er mer enn mat – Spiselige røverhistorier fra Grenland

Bonnie og Clyde er på rømmen. På sin ferd mellom bankran og skjulesteder, oppsøker de små og store, lokale spisesteder. Disse opplevelsene har nå blitt bok, utgitt på Litteraturgarasjen Forlag.


Boka gir leseren 11 mininoveller. Her finner vi historier som «Pizza på Piazzaen» på Wrights gard, «Sommernatt ved fjorden» som foregår på Langøya og regjeringsskifte på «Ett fedd». Radarparet skaper «Texas på El Paso» i Kragerø, tar en munnfull hos «Kongen av Saigon på Vessia og slikker tallerkenene på Michel Seylmager før de stikker av. Bonnie og Clyde er også innom Røra og Sandøya og finner frem til sjørøverne på loftet i Brevik. Og når Bonnie er i godt lune, skriver hun et dikt eller to på duken eller låret.
Boka er skrevet med både humor, skråblikk og fantasi, men er samtidig tuftet på lokalhistoriske hendelser og faktiske steder.

Lene Lauritzen ARK
I SALG: Lene Lauritzen hos ARK Dyring har allerede den nye boka på disken og i hyllene.

«Et måltid er mer enn mat – Spiselige røverhistorier fra Grenland», har et opplag på 400 eksemplarer og selges i Ark-bokhandlere, Notabene på Brotorvet og på utvalgte steder, kaféer og restauranter i Grenland. Forfatterne av boka er Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen.

Boka kan også bestilles direkte: redaksjonen@litteraturgarasjen.no
Pris: Kr. 149,-

Les en smakebit fra ‘Et måltid er mer enn mat her.

Boklanseringen foregår på «Ett Fedd» i Parkgården midt i sentrum torsdag 1. oktober kl. 19 og kommer ut i forbindelse med den nye novelle- og poesifestivalen i Porsgrunn 2.-3. oktober, «Bjørg Vik-dagene».
Røvere i alle aldre er hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..