gjenbruk-nett-1 nina odegard

Miljø og gjenbruk i hverdag og barnehage er helt sentralt i vår nye framtid. Hva inspirerer oss, hvor lurer mønstermonsteret og hvilke tips og ideer kan hjelpe oss på veien. Møt forfatter Nina Odegard i samtale med Litteraturgarasjens Astrid Borchgrevink Lund.

Nina Odegard har jobbet i barnehagefeltet som assistent, førskolelærer og styrer og vært prosjektleder for etableringen av Kreativt Gjenbrukssenter i Grenland. Hun er for tiden doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor hun forsker på gjenbruk i barnehagen. Med denne boken ønsker forfatteren å bidra til mer kunnskap om, og inspirasjon til, kreativt gjenbruk i barnehagen. I samtalen «Mellom linjene» tar de for seg etiske, kreative, politiske og filosofiske spørsmål i et landskap med mange muligheter.
Arrangementet 30. april er et samarbeid mellom Litteraturgarasjen, kulturhuset Ælvespeilet og forlaget Pedagogisk Forum.
Her får  du litteratur for en hundrelapp og bokbadet starter klokka 19.
Billetter kan  du kjøpe via Ælvespeilet eller på selve arrangementet.

Les også: artikkelen Ikke kast, bare bruk, og Mye mer enn søppel.

gjenbruk bok