Kategorier
Nyheter Skrivekurs Uncategorized

Alder ingen hindring

SKRIVEKURS 1 SKIEN 2015 1

Drømmer du om å skrive den store romanen. Eller holder det med å skrive fantasy og dikt for skrivebordsskuffen? Deltakerne på Litteraturgarasjens skjønnlitterære skrivekurs i mars viste stor entusiasme uansett om man er 16 eller 89 år.

 

Dette er Litteraturgarasjens tredje skrivekurs i Grenland og et nytt er på trappene allerede i april. Det første kurset ble holdt i Porsgrunn, mens de to neste har funnet sted på Lie bydelshus i Skien. Førstkommende kurs vil foregå på Porsgrunn bibliotek og har oppstått etter ønske fra de som deltatt på kursene. De ønsker å lære enda mer om hvordan komponere en tekst, bygge plott, karakterer og undertekster.

Finn din egen fortellerstemme
Kursholdere er Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen.
– På oppfølgingskurset vil vi hjelpe deltakerne med å finne den gode historien og jobbe med sin egen fortellerstemme. I samtaler rundt bordet får hver enkelt konstruktive tilbakemeldinger som kanskje kan gi teksten en ny dimensjon. Vi vil coache hver enkelt i tillegg til praktiske skriveøvelser og råd. Samtidig skal kurset være en inspirerende verktøykasse for skriving generelt og for deltagernes egne skriveprosjekter. Vi vil også ta for oss hvordan få publisert egne tekster. innsending av manus til forlag, selvpublisering og e-bøker, forteller de.

 

Har du lyst til å teste ut egne skriveferdigheter og lære noe nytt? Gi oss en tilbakemelding på mail: redaksjonen@litteraturgarasjen.no eller en sms til 415 57 448. Kurset vil gå over 3 uker, tirsdager fra kl. 17.30-20.30, Pris for hele kurset kr 950,-.. Påmeldingsfrist 31. Mars.

skrivekurs skien 2
GODE SAMTALER: Deltakerne på høstens kurs på Lie bydelskurs i Skien diskuterte både plott og fortellerstemmer i tekstene sine.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..