presse-ss-144_1421341270 SIDSEL ENDRESEN STIAN WESTERHHUS

 

Grenland Jazzforum, Spriten Kunsthall og NyLyd samarbeider om å presentere et helt spesielt og banebrytende improvisasjonsprosjekt i norsk musikk – duokonseptet «Bonita» av Sidsel Endresen og Stian Westerhus.

Det skjer på Spriten kunsthall i Skien torsdag kveld.

 

Westerhus og Endresens første duo-utgivelse fra 2012 «Didymoi Dreams», ble belønnet med en velfortjent Spellemannspris og rost opp i skyene på tvers av landegrenser. The Guardian skrev blant annet at det var «power, originality and fearlessness» og BBC omtalte den som «an enthralling listen».

Med «Bonita» leverer de med et uttrykk som blir beskrevet som magisk, vakkert og skremmende på en gang. Essensiell lytting for alle eventyrlystne musikkelskere, skriver Spriten Kunsthall og Grenland Jazzforum i en pressemelding.