Kategorier
litt:jazz

litt:Jazz – Mette Karlsvik – Majka

 

littjazz

 

litt:Jazz er et kunstnerprosjekt som forsker i litteratur og jazz, vokal og lyd. Prosjektet ble initiert av Hanne Christensen, Fredrik Brattberg, Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen i 2012. Christensen har drevet litt:jazz-prosjektet videre og fungere som produsent. I tillegg til Borchgrevink Lund og Buchanan Andersen består prosjektet nå av forfatterne Mette Karlsvik, Aina Villanger og Edy Poppy og musikerne Eyolf Dale, André Kassen, Jan Olav Renvåg og Stig Sjøstrøm.

Opptakene i denne serien ble gjort på grenland Jazzforums SMOG-arrangement 27. desember 2014.

 

IMG_1243

Mette Karlsvik er norsk forfatter og journalist fra Frei på Nordmøre som debuterte med  romanen Vindauga i matsalen vender mot fjorden i 2005. Boken fikk hun tarjei vesaas debutantpris for. Hun har gitt ut flere sakprosabøker og romaner, senest Den beste hausten er etter monsun i 2014. Karlsvik mottok Stig Sæterbakkens minnepris for 2012 og Skien kommuners kunstnerstipend i 2013.

Hør liveopptak av Mette Karlsviks ‘Majka’ her:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..