Kategorier
Korttekster litt:jazz

litt:Jazz – Astrid Borchgrevink Lund – Hvor er du Willy?

littjazz litt:Jazz er et kunstnerprosjekt som forsker i litteratur og jazz, vokal og lyd. Prosjektet ble initiert av Hanne Christensen, Fredrik Brattberg, Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen i 2012. Christensen har drevet litt:jazz-prosjektet videre og fungere som produsent. I tillegg til Borchgrevink Lund og Buchanan Andersen består prosjektet nå av forfatterne Mette Karlsvik, Aina Villanger og Edy Poppy og musikerne Eyolf Dale, André Kassen, Jan Olav Renvåg og Stig Sjøstrøm.

Opptakene i denne serien ble gjort på grenland Jazzforums SMOG-arrangement 27. desember 2014.

astrid smog
Foto: Ketil Hardy

Astrid Borchgrevink lund har mangeårig erfaring som journalist i NRK og Varden, har vært med i flere utgivelser, blant annet «Ibsens kvinner» fra 2006. Hun jobber nå som kommunikasjonsrådgiver og driver litteraturgarasjen sammen med Per Erik Andersen Hør Astrid Borchgrevink Lunds ‘Hvor er du Willy’ her:

Musikere: Eyolf Dale – flygel André Kassen – saksofon Jan Olav Renvåg – bass Stig Sjøstrøm – perkusjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..