Kategorier
Skrivekurs

Talentfulle telemarkinger

skrivekurs skien 2
IVRIGE SKRIBENTER: Entusiastiske skrivetalenter i diskusjon på Lie bydelshus i Skien

I samarbeid med Skien kommune arrangerer Litteraturgarasjen skrivekurs på Lie bydelshus nå i september og oktober. Pågangen i forkant var stor og vi har fylt opp kurset med tolv skrivetalenter fra rundt om i fylket. Flere av disse jobber med egne skriveprosjekter og har allerede bokutgivelser bak seg.

Å skrive gode tekster er en kombinasjon av talent, observasjon, levd liv og håndverk. Deltagerne har mye av det meste og sammen prøver vi å sortere, stramme og spisse det litterære språket ved hjelp av litterære virkemidler som plott- og karakteroppbygging, fortellerstemmer, språkforståelse og undertekst.

Det å fortelle den gode historien, eller kanskje sin egen er en øvelse i seg selv. På kurset deler vi erfaringer og gjennomgår hverandres tekster.

Det er en finfin gjeng med masse talent og entusiasme som samles på onsdagene i Skien. Kanskje finner du en av deres historier hos bokhandleren neste høst. Kursholdere er Litteraturgarasjens Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Andersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..