SKRIVEKURS: Foto fra Litteraturgarasjens redaksjon før vi fikk innlagt strøm og fax.

SKRIVEKURS: Foto fra Litteraturgarasjens redaksjon før vi fikk innlagt strøm og fax. FOTO: Heidi Øverås

Bor det en forfatter i deg? Har du historier du ikke får ned på papiret. Skriver du dikt og noveller og ønsker konstruktive innspill? Høstens skrivekurs i Grenland arrangerer Litteraturgarasjen på Lie bydelshus i samarbeid med Skien kommune.

Skrivekurset er et grunnkurs innen skjønnlitterær skriving, starter 17. september og går hver onsdag i 4 uker fra kl 18:00-21:00. 12-timersurset vil omfatte grunnteknikker innenfor oppbygg av tekster, plott, dramaturgi, karakterbygging, lyrikk-, novelle- og romanskriving.

Skrivekurset er beregnet for alle, for skrivelystne i Grenland og utenfor, og for aldersgrupper, og det blir lagt opp til skriveøvelser og praktiske skriveråd. Har du egne tekster du ønsker tilbakemeldinger og innspill på, sender du disse til redaksjonen i Litteraturgarasjen på forhånd.

Kanskje kan høstens skrivekurs være en god start til å få formidlet historiene du bærer på.

 

Kursholdere: Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Buchanan Andersen

Kursavgift: kr 1.190,-

Merk påmelding med «Skrivekurs Lie bydelshus» og send til:

Frode.Kleveland.Baardsen@skien.kommune.no
eller
redaksjonen@litteraturgarasjen.no