Kategorier
Nyheter Uncategorized

Litterære festbobler

magasinslipp 1
Foto: Oda Lilløy Andersen

 Tirsdag kveld var det endelig klart for slippfest for Litteraturgarasjens papirmagasin nr. 2. Det blir fort taler, sjampis og jordbær av sånt.

Festen ble holdt på Bar Osebro ved idylliske Porsgrunnselva og gjestene kunne hygge seg med det ferske magasinet i tillegg til taler og mingling. Litteraturgarasjen ble etablert på nett i 2011, mens det første papirmagasinet kom i februar i år. – Vi gjør dette fordi det er gøy. Det er et overskuddsprosjekt, sa Astrid Borchgrevink Lund og Per Erik Andersen som ønsket gjestene velkomne. – Det er flott at noen tør satse litteratur og som brenner for lokalt engasjement. Men dette strekker seg utover det lokale. Det blir spennende å følge med i fortsettelsen, sa forsvarsadvokat Vibeke Hein Bæra som syntes det var en ære å bli portrettert i magasinet.

magasinslipp 3
LITTERÆR SAMTALE: Per Erik Andersen(f.v.), Astrid Borchgrevink Lund og Vibeke Hein Bæra. Foto: Oda Lilløy Andersen

Gode tiltak
Litteraturgarasjen har som formål å øke entusiasmen for litteratur, hovedsakelig i Telemark, Vestfold og Aust-Agder. Det er et ikke-kommersielt foretak og overskudd fra driften går til gode tiltak eller prosjekter som fremmer litteraturen. Redaksjonen driver etter Vær Varsomplakatens bestemmelser.

Bonnie og Clyde
Dette utgaven blant for seg ondskap i litteraturen, møter med folk som gjør en forskjell, gjestekronikkør Ingvar Ambjørnsen og festivaldirektør Trond Hannemyr og språkprofessor Rolf Theil. Og naturligvis dukker Bonnie og Clyde opp og serverer en munnfull litterært måltid både på Langøya og på El Paso i Kragerø der det for øvrig var helt Texas.

Du får kjøpt magasinet på Ark Dyring og kaffe og Thespesialen i Porsgrunn, på Eldorado bokhandel i Oslo eller ved henvendelse på mail: redaksjonen@litteraturgarasjen.no

 

Bla i magasinet her

magasinslipp 6

 

magasinslipp 2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..