Kategorier
Nyheter

Pilarer i Telemark

Litteraturgarasjen nr 2 2014 forside

 

Nytt papirmagasin snart ute!

Litteraturgarasjen inviterer Pilarer i Telemark til å heie på og løfte frem lokale krefter innenfor litteratur, kultur og næringsliv. I februar kom vår første magasinutgave på papir, og opplaget på 800 ble utsolgt og godt mottatt. Nå er vi i innspurten med papirmagasin nr. 2. Vi mer enn dobler opplaget, og håper lokale entusiaster vil være med å bidra. Magasinet er på 64 sider og inneholder en rekke spennende saker, både lokale, nasjonale og internasjonale, alle med forankring til området vårt. Av aktuelle navn kan nevnes: Vibeke Hein Bæra, Ingvar Ambjørnsen, Bjørn Erik Kristiansen, Trond Hannemyr og Jørn Lier Horst. Bonnie og Clyde besøker denne gang Langøya Hovedgård og El Paso i Kragerø.

Nettmagasinet blir daglig oppdatert med saker fra hele Telemark.  Litteraturgarasjen har en ikke-kommersiell formålsparagraf, eventuelt overskudd fra driften skal gis til gode lokale formål. Både forrige og denne utgaven av papirmagasinet er laget på dugnad av redaksjonen.Nå inviterer vi Pilarer i Telemark, privatpersoner og bedrifter, til å være med på laget.

Hva får du?

Magasinet har ingen annonser, men ale som bidrar vil bli profilert som bidragsytere med navn og logo både på nett og i kommende papirutgaver under fanen «Pilarene». På våre facebook- og nettsider har vi hittil i år et gjennomsnitt på 1.000 besøkende pr. dag fra inn- og utland. I tillegg får alle bidragsytere magasiner tilsvarende den summen man bidrar med. Støtter man magasinet med eksempelvis kr 1.000,- får bidragsyteren levert 20 magasiner à kr 50,- som kan selges eller gis ut til ansatte, kunder eller andre samarbeidspartnere. Alle våre bidragsytere og Pilarer blir selvfølgelig også invitert på slippfest for det nye magasinet.

 

Sosialt entreprenørskap

Det er mange gode krefter i området vårt. I tillegg til egenprofilering og magasiner er våre Pilarer med å støtter gode formål og saker i Telemark. Overskuddet fra dette nettmagasinet vil gå til brukerne av Varmestua i Porsgrunn og Diakonhjemmet i Skien.

 

Hvordan blir jeg en Pilar?

Vedlagte brosjyre sier litt mer om vårt neste magasin og støttemulighetene. Det er relativt enkelt. Send en mail til redaksjonen@litteraturgarasjen.no, så ordner vi resten. Magasinene vil bli levert hos dere så snart de er klare fra trykken. Vi har satt opp et støttemedlemskap og fire Pilaralternativer:

Støttemedlem 2014 kr 150,-

For næringsdrivende:

Kr 1.000,- 20 magasiner

Kr 2.000,- 40 magasiner

Kr 2.500,- 50 magasiner

Kr 5.000,- 100 magasiner

Kr 10.000,- 200 magasiner.

 

Vi håper du vil være med på prosjektet og takker på forhånd for støtten.

2 svar på “Pilarer i Telemark”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..