Kategorier
Andre tekster Nyheter

Modesty Blaise – 50 år

Modesty_Blaise_by_Shubappelua_original

Modesty Blaise er 50 år. Her fra Willie Garvins dagbøker, da han og Blaise gjestet Porsgrunn.

«Jeg er Willie Garvin. Det svir i såret fra knivstikket i siden. Hadde det ikke vært for prinsessa hadde jeg vært ferdig.

Tankene renner som koagulerende blod. Modesty banket skurkene i parkeringshallen på Down Town som de var fillete ryer. Hun hadde jaktet på dem lenge, en utenlandsk liga som smuglet damer og dop til dypvannskaia på Hydro. Jentene ble stuet sammen i lasterommet i hopetall, og solgt og leid ut fra en av de kinesiske take-away restaurantene oppe i Storgata. En kurèr ventet i parkeringshuset.

Jeg er Willie Garvin. Kjeltringene var feite, feige og små – åtte i tallet. En av dem snittet meg i siden før Blaise forstummet ham med batongen. Vi forankret et tau i en av søylene til ventilasjonsrommet, lenket byttingene fast, slang dem over kanten fra toppen av parkeringshuset og lot dem henge som falske perler i en snor før vi tipset politiet. Så var hun borte. Jeg hørte bare motorbrølet fra harley’en i mørket da hun forsvant over brua og utover mot Torsberg og Flakvarp.»

Wikipedia 

Modesty Blaise hjemmeside

pea byline

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..