På Kulturnatta i Porsgrunn den 2. november feirer Litteraturgarasjen i samarbeid med Cappelen Damm og Porsgrunn kommune, forfatteren Bjørg Vik og hennes 50-års jubileum som skjønnlitterær forfatter.

bjørg vik intervju 1

Les vårt portrett av Bjørg Vik her:

I tillegg til forfatteren har vi samlet et flotte knippe gjester. Vi får hilsener fra kultursjefen i Porsgrunn kommune, Gina Winje, fra forlaget Cappeln Damm ved forlagsredaktør Anders Heger, Opplesing av regissør Tor Arne Ursin og kåseri ved forfatter Tove Nilsen.

bilde bjørg vik deltagere

Sett av datoen. Arrangementet holdes i storsalen i Porsgrunns nye kulturhus Ælvespeilet, og starter kl 17:00. Det selges billetter i form av button på kulturhuset og på Ælvespeilet. Kr. 50,- for barn og 150,- for voksne.
På arrangementsdagen selges button på spillestedene.

pea byline