Kategorier
Nyheter Tips & triks

Bloddryppende konkurranser

bilde

Cappelen Damm utlyser en blodfersk konkurranse denne høsten.  Forlaget er ute etter en ny krimdronning eller konge, og har utlovet en dusør på 500.000 kroner.

Tekst/foto: Astrid Borchgrevink Lund


Samtidig håper Bokvennen forlag i samarbeid med Rivertonklubben og Norsk Litteraturfestival, å motta opptil flere nervepirrende noveller i posten. Vinnernovellen vil bli kåret på NorskLitteraturfestival neste år og mottar 25.000 kroner.

 

Litteraturfestivalen
De beste novellene samles i én utgivelse som blir lansert under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer samtidig med kåring av vinnernovelle og prisutdelingen.

Frist for levering er 30. desember 2013. Juryen består av Tom Egeland, Magnhild Bruheim, Pål Gerhard Olsen og Leif Høghaug [juryleder] 

Nervepirrende
Det er ingen avslørende nyhet at nordmenn elsker mord og mysterier, og konkurransene kan være nervepirrende nok for den skrivelystne. Den som stokker kortene riktig, kan ha lykken med seg. Fristen for Cappelen Damm er satt til 7. januar neste år.

Manuskriptene skal bedømmes av en jury. Den er satt sammen av ”krim-eksperter” med forskjellig bakgrunn. Juryen består av følgende personer: Chris Tvedt (forfatter hos Cappelen Damm), Alexandra Beverfjord (forfatter hos Gyldendal Norsk Forlag og nyhetsredaktør i Dagbladet) og Mariann Fugelsø Nilssen (forlagssjef i Cappelen Damm). Vinnerromanen belønnes med kr 500.000. Beløpet inkluderer forskudd for salget i alle distribusjonskanaler og en hovedbokplass i Krimklubben.

 Mer info om blant annet konkurranseregler, finner du på forlagets hjemmeside.

astrid byline

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..