snegle-juli-2013 

Litteraturgarasjen inviterte leserne til å sende inn egne tekster og dikt som tar pulsen på sommeren. Alva Hognestad som i år gått på forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark i Bø, har sendt oss dette bidraget.

 

sommeren

er en snegle

et spor av slim

over alt annet jeg har skapt

(Alva Hognestad)

IMG_0186

Har du lyst til å bidra med din sommer i litterær form? Gjør som Alva Hognestad og send oss en mail til tips@litteraturgarasjen.no, så publiserer vi tekstene fortløpende. Du sende inn tekstene enten anonymt eller med fullt navn.

 Hognestad har du forresten møtt i Litteraturgarasjen tidligere. I forbindelse med Grenland Friteaters samarbeid med forfatterstudiet, fremførte flere av studentene sine egne tekster på friteaterscenen i Porsgrunn nå i vinter.

Tekst og foto: Astrid Borchgrevink Lund

Kunsten å holde kjeft

Kortreist sommer