Kategorier
Nyheter Overraskende snadder

Du kan bli den heldige: Lyst å bli lest for?

 

 

påskeegg-nett

Påsketid er krimtid, men også mulighet for andre overraskelser. Litteraturgarasjen inviterer deg til å vinne både påskeegg og bli lest høyt for – samtidig. Finn frem favorittboken din, eller vi kan velge for deg. Det eneste du trenger å gjøre, er å åpne døra. Ja, også sende oss en mail først da.

 

Tekst og foto: Astrid Borchgrevink Lund/Litteraturgarasjen.no

Påsketid med litt sjokolade, kanskje vin og en god bok. Det eneste som mangler er å høre en lese fra favorittboka. Lydbok er naturligvis et alternativ, men hvorfor ikke være så heldig å bli lest høyt for.

 

Tar med lesestemmen
Vi i Litteraturgarasjen har lyst til å gi bort en times høytlesning i ditt lune hjem. Vi lover en hyggelig stund der vi stiller opp med lesestemme og et påskeegg stappfullt av godteri. Vi vil holde deg med litterært selskap en liten stund, men du bestemmer når dette skal skje. Det kan være i påskeuka eller dagene der omkring.
Det du trenger å gjøre er å sende oss en kort begrunnelse for hvorfor du må bli lest for. Du kan sende en mail via Facebook eller lesformeg@litteraturgarasjen.no. Når du er klar, dukker vi opp på lesebesøk.

 

Du bestemmer
Påsketid er som sagt krimtid, men utdrag fra bøker kan være alt annet enn fra Agathe Christie eller Jørn Lier Horst. Som sagt, du velger om det er lyrikk, noveller eller utdrag fra en roman. Men klarer du ikke bestemme deg, vil vi finne frem en god tekst eller to for deg.

Tar du sjansen? Det gjør vi!

Kykkelipi!

 

2 svar på “Du kan bli den heldige: Lyst å bli lest for?”

[…] Programleder Hans Christian Eide var nysgjerrig på hva Litteraturgarasjen har funnet på nå. Svaret er enkelt. – Har du lyst til å bli lest for hjemme i din egen stue, er det mulighet å vinne både påskeegg og nettopp det  å bli lest høyt for – samtidig. Du trenger bare sende oss en kort begrunnelse på Facebook eller sende en mail til lesformeg@litteraturgarasjen.no. Du kommer selv med ønsketekst eller vi finner noe for deg, forklarte Borchgrevink Lund. Det har kommet mange henvendelser allerede både fra Telemark og Vestfold, men det er flust av mulig… […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..