påskeegg-nett

Påsketid er krimtid, men også mulighet for andre overraskelser. Litteraturgarasjen inviterer deg til å vinne både påskeegg og bli lest høyt for – samtidig. Finn frem favorittboken din, eller vi kan velge for deg. Det eneste du trenger å gjøre, er å åpne døra. Ja, også sende oss en mail først da.

 

Tekst og foto: Astrid Borchgrevink Lund/Litteraturgarasjen.no

Påsketid med litt sjokolade, kanskje vin og en god bok. Det eneste som mangler er å høre en lese fra favorittboka. Lydbok er naturligvis et alternativ, men hvorfor ikke være så heldig å bli lest høyt for.

 

Tar med lesestemmen
Vi i Litteraturgarasjen har lyst til å gi bort en times høytlesning i ditt lune hjem. Vi lover en hyggelig stund der vi stiller opp med lesestemme og et påskeegg stappfullt av godteri. Vi vil holde deg med litterært selskap en liten stund, men du bestemmer når dette skal skje. Det kan være i påskeuka eller dagene der omkring.
Det du trenger å gjøre er å sende oss en kort begrunnelse for hvorfor du må bli lest for. Du kan sende en mail via Facebook eller lesformeg@litteraturgarasjen.no. Når du er klar, dukker vi opp på lesebesøk.

 

Du bestemmer
Påsketid er som sagt krimtid, men utdrag fra bøker kan være alt annet enn fra Agathe Christie eller Jørn Lier Horst. Som sagt, du velger om det er lyrikk, noveller eller utdrag fra en roman. Men klarer du ikke bestemme deg, vil vi finne frem en god tekst eller to for deg.

Tar du sjansen? Det gjør vi!

Kykkelipi!