Kategorier
Arrangementer Tips & triks Workshop

Kurs for nybegynnere: Blogg deg på!

Det er ingen grunn til å klikke foran PC-en. Litteraturgasjen gir deg et steg for steg-kurs i blogging og sosiale medier helga 9.-10. mars.

litterært-skrivekurs-26---28-oktober-2012-(9)-NETT-1
PÅFYLL:Litteraturgarasjen inviterer til kurs for nybegynnere i blogging og sosiale medier. Her er et foto fra forrige kurs som tok for seg skjønnlitterær skriving.
(Foto: Litteraturgarasjen)

 Har du ideer, prosjekter eller tekster du ønsker å nå ut med, men er grønn på nett? Trenger du et ekstra dytt for å komme i gang. Litteraturgarasjen arranger kurs i blogging og sosiale medier 2. helga i mars. Det skjer på biblioteket i Porsgrunn med kursholderne Per Erik Andersen og Astrid Borchgrevink Lund.

Skape innhold
Vi lager en egen blogg sammen og du får lære å publisere saker og bilder. På kurset får du en detaljert innføring i hvordan opprette din egen hjemmeside/blogg med plattformen wordpress.com. Det handler om å skape innhold, spisse budskap og få hjelp til god bruk av titler. Og når bloggen er på plass, er det kjekt å kunne ta i bruk sosiale medier som facebook og twitter.

Spre og dele
– Det hjelper ikke stort med en hjemmeside eller blogg hvis ingen vet om deg og ikke får kjennskap til hva du har på hjertet. Vi lærer deg også å ta i bruk facebook og twitter slik at du på en enkel måte kan nå ut med budskapet ditt og knytte kontakter med nye bekjentskaper. Med slike verktøy kan du spre og dele det du har på hjertet i tillegg til å få mye tilbake, sier kursholderne.

Får eget tipshefte
Kurset tar deg trinn for trinn gjennom de forskjellige stadier for å bli mer synlig på nett. Bortsett fra egen PC, trenger du ingen store forkunnskaper for å delta på kurset som foregår mellom kl 12-16 begge dagene. Sammen med kurset blir det også delt ut manual der de viktigste tips og råd er beskrevet. Når vi trenger en pause eller klarne hjernen litt, blir det kaffe, te og litt å tygge på. Prisen for kurs og materiell er kr. 1.050,-.

– På kurset senker vi skuldrene, har det gøy og satser på at læringskurven er raskt stigende, forsikrer Andersen og Borchgrevink Lund.
Kursholderne har lang erfaring i arbeid med nettsider, bloggplattformer og sosiale medier.

Påmeldingsfrist 1. mars

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Her er noen av tilbakemeldingene fra forrige kurs Litteraturgarasjen arrangerte. Det var et skjønnlitterært skrivekurs som ble holdt i Porsgrunn i oktober.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..