Kategorier
Arrangementer Kulturnatta SMOG

Rocka stemme i litteratur-Grenland

Litteraturgarasjen skal være den rocka stemmen i det stadig voksende litterære miljøet i Grenland, skriver TA i dagens sak om forumet.

TA-artikkel-foto

(Dagens TA, 04012013)

Bak det relativt nye forumet finner vi Fredrik Brattberg, Astrid Borchgrevink Lund, Hanne Christensen og Per Erik Buchanan Andersen.

Forum for nye stemmer
Fylkesavisa spør hva som skiller Litteraturgarasjen fra for eksempel Litteraturhuset i Skien og den private interessegruppa Kulturhytta Osebro?
– Vi ønsker å være et forum for nye stemmer i det voksende litteraturmiljøet lokalt, sier Astrid Borchgrevink Lund som er positiv til samarbeid med de andre aktørene på området.

Samklang
Alle fire i gruppa skriver selv. Forumet satser på skrivekurs og bearbeiding av tekster. Gjennom Facebook og egen nettside publiseres blant annet tekster og skrivetips, men Litteraturgarasjen spinner også nye arrangementsplaner.
Samklang mellom jazzmusikere og litteraturentusiaster vil det nok bli mer av, ifølge Astrid Borchgrevink Lund.

Forskjellige arenaer
Gruppas medlemmer bidro med innslag under SMOG-jazzen i Porsgrunn nylig, og de har også arrangert skriveverksted i forbindelse med Kulturnatta i samme by.

Større fotfeste
-Vi jobber nå med vårt eget vårprogram og strategi framover. Jo flere aktører, jo bedre blir det, fastslår Lund i artikkelen. Hun minner om at Grenland har et bra musikk- og teatermiljø, og det bør ikke være noe i veien for at ikke også litteraturen skal få større fotfeste på arrangementsfronten, skriver TA.

PDF TA     pdf varden smog1   pdf varden smog2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..