Kategorier
Kulturnatta

Skrivekurs i media

 

Oppslag i PD: http://www.pd.no/lokale_nyheter/article6302138.ece

Kurs for skrivelystne

Arrangør er Litteraturgarasjen, et nystartet forum der Astrid Borchgrevink Lund, Per Erik Andersen og Hanne Kristensen er sentrale.

– I forbindelse med Kulturnatta 3. november inviterer Litteraturgarasjen til skjønnlitterært skrivekurs. Kurset er åpent for alle voksne skrivelystne, melder forumet.

Kurset blir arrangert kommende helg og er åpent for alle som skriver eller har en drøm om å skrive. Eneste krav for kursdeltakerne er at man har skrevet 2-5 sider med skjønnlitterær tekst. Dette kan sendes som innsendertekst, og tekstene kan være alt fra dikt, noveller, litterære bloggtekster, romanåpninger og annen prosa.

 

Oppslag hos kunstkom.no: http://kunstkom.no/-/bulletin/show/759399_forfatter-paa-en-uke?utm_campaign=nyhetsbrev_43_2012&utm_source=newsletter&utm_medium=email

 

FORFATTER PÅ EN UKE?

I forbindelse med Kulturnatta 3. november inviterer litteraturforumet Litteraturgarasjen til skjønnlitterært skrivekurs. Kurset er åpent for alle voksne skrivelystne.

 

Kurset blir arrangert helgen 26.-28. oktober og er åpent for alle som skriver eller har en drøm om å skrive. Eneste krav for kursdeltagerne er at man har skrevet to til fem sider med skjønnlitterær tekst – som kan sendes som innsendertekst. Tekstene kan være alt fra dikt, noveller, litterære bloggtekster, romanåpninger og annen prosa. Tekstene vil danne grunnlaget for arbeidet på kurset – i tillegg til at det også skrives ny tekst.

Opplesning
Som en gulrot for kursdeltagerne er muligheten til å lese på eget litteraturarrangement på Kulturnatta lørdagen etter, 3. november. På Kafè K arranger Litteraturgarasjen “Litterær Salong” – som også blir en oppvarming til den forrykende konserten med norsk/afrikaneren Diom De Kossa.

Arrangørene
Litteraturgarasjen er et nystartet forum i Porsgrunn. Forumet består av Astrid Borchgrevink Lund, Per Erik Andersen og Hanne Kristensen som har bakgrunn fra ulike skriveprosjekt, litteraturstudier og journalistikk. Påmelding skjer til Litteraturgarasjen@live.no og fristen er satt til 22. oktober.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..